Sbírka moudrostí "Technologie"

19 bodů do věrnostního systému

Kniha je sbírkou moudrostí, principů a postřehů ze světa piva, a když se podle ní učili čeští sládci před 58 lety, může obohatit i nás. Nová reedice knihy najde své uplatnění v každém pivovaru od Aše po Michalovce, od Liberce po Český Krumlov.
Ano, vysmolování dřevěných sudů a jejich použití je nemoderní, přesto se každý se zájmem o pivovarnictví může dočíst jak na to. O to přeci jde. Podělit se o moudro a um předků a předávat je dalším generacím.

„Tato kniha měla štěstí, že jsem ji našel. Mohla skončit ve sběru a být navždy zapomenuta. To bych nikdy nedopustil. Získali jsme licenci, zaplatili autorská práva a nyní tento skvost můžete mít i Vy.“ David Janda



Technologie pro IV. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie
Studijní obor 071-05/2 – kvasná technologie
Počet stran 292
Jazyk český
Nakladatelství Beer Academy s.r.o.
Vydání 1., 2022
© Karel Brožek a Josef Kostečka c/o DILIA, 2022
ISBN 978-80-908624-0-1
Originál knihy vyšel v roce 1964

DILIA poskytuje touto smlouvou Nabyvateli (Beer Academy s.r.o.) licenci k užití Díla následujícími druhy či způsoby užití: a) rozmnožováním, a to ve formě rozmnoženin tiskových a elektronických v českém jazyce, b) rozšiřováním oprávněně zhotovených rozmnoženin Díla podle písm. a). (souhrnně dále též „licence“)

Kniha doznala drobných korektur.
Více

Kód produktu: P00089

599 Kč s DPH
Skladem
ks

Kdysi zasvěcovala do řemesla mladé sládky, dnes poučí pivní znalce, kteří se touží dozvědět víc. O co méně obsahuje složitých termínů, o to více objevíte pivních moudrostí, které platí dodnes.

Doporučují
Roman Holoubek – Za Cech domácích pivovarníků vím, že naši členové jsou většinou velmi zvídaví. A jakákoli literatura z našeho hobby nás zajímá, zvlášť pokud je psána čtivou a především srozumitelnou formou.

Jan Grmela – Mohla by se zdát zastaralá, poplatná své době. Téměř vše, co si v ní přečtete platí i dnes, v mnoha případech ani lepších doporučení pro výrobu kvalitního piva nemáme.

Zdeněk Reska – Vědomosti z ní čerpali nejen studenti a pracovníci pivovarů, ale posloužila i autorům pozdějších publikací o technologii výroby piva (Hlaváček – Lhotský Pivovarství 1973).

Michal Voldřich – Pokaždé mě nadchne, když vezmu do ruky starou knihu. V tomto případě to platí dvojnásob, poněvadž držím v ruce učebnici, ze které se učili ti, co mě učili řemeslu a lásce k pivovarství.

OPRAVDU ČERSTVÉ PIVO

Objednáním piv přímo u nás máte jistotu, že Vám domů dorazí opravdu čerstvě nalahvované pivo. A sami víte, že u řemeslných piv je skladování opravdu důležité. 

ŠETRNÁ DOPRAVA

Pro přepravu objednávek využíváme kurýry společnosti Messenger, kteří mají s dopravou skleněných zásilek bohaté zkušenosti. Nemusíte se vůbec bát rozbitých lahví. A nebo můžete využít náš rozvoz po nejbližším okolí. 

LIMITOVANÉ EDICE

Některá naše piva koupíte jen na našem eshopu. Pivem se bavíme a co chvíli u nás vznikne nějaká limitka, která se většinou nedostane dál než mezi naše příznivce v nejbližším okolí. A nebo sem!